Черкащанка Юрасова відзначилася забитим голом і результативним пасом у матчі збірної України з пляжного футболу проти португалок

Жіноча збірна команда України з пляжного футболу прикро поступилася на старті Суперфіналу Євроліги 2024 команді Португалії. 

Пляжний футбол. Жінки. Суперфінал 2024. 1 тур. Португалія – Україна- 4:3

Після двох таймів українки були попереду 2:0 – спочатку забила Маргарита Юрасова із МСК «Дніпро» після передачі Мирослави Випасняк, а потім Юрасова асистувала Юлії Костюк.

Проте, наприкінці другого тайму Юлю Костюк було вилучено за другу жовту картку, і хоча дві хвилини в меншості наші дівчата витримали, таки розвалилися у третій дванадцятихвилинці.

Ми поступалися 2:3, коли Анастасія Терех воротарським голом зрівняла результат, але за дві з половиною хвилини до завершення основного часу Даніела принесла перемогу Португалії.

Наступну гру у групі «А» збірна України зіграє у четвер, 12 вересня. О 17:45 за київським часом протистоятиме команді Італії (на жаль без Юлії Костюк).

Нагадаємо, що до складу збірної команди України входять гравчині футзальної команди МСК “Дніпро” (Черкаси) Маргарита Юрасова, Юлія Солдатенко і Руслана Дячук.

10 Sep 2024