Команда МСК «Дніпро» з регбі-7 взяла участь у фінальній частині Чемпіонату України серед команд Вищої ліги

В Івано-Франківську пройшов фінальний тур чемпіонату України 2024 року з регбі-7 серед чоловічих команд Вищої ліги.

До вирішального етапу змагань, за підсумками першого раунду чемпіонату, пробилися 8 кращих команд України: «Анатра» м. Одеса, Збірна Миколаївської області, МСК «Дніпро» м. Черкаси, Збірна команда Донецької області – РК «Твердий знак», ДЮСШ-2-«Станиславів» м. Івано-Франківськ, «Буревісник» ДЮСШ-1 м. Хмельницький, ЛОДЮСШ м. Львів, «Закарпатські Шаркані» м. Ужгород.

Варто відзначити, що останнім часом відбулося значне омолодження складу команди МСК «Дніпро». Для хлопців у цьому складі це були другі офіційні змагання. Серед усіх команд-учасниць фінального етапу дніпряни за середнім віком гравців були наймолодшими. Тому головним завданням було награвання складу та здобуття ігрового досвіду із сильними суперниками.

За підсумками чемпіонату дві команди, із групи, де грала черкаська команда, ДЮСШ-2-«Станиславів» м. Івано-Франківськ та збірна команда Донецької області – РК «Твердий знак» вибороли, відповідно, перше і третє місце. Тож конкуренція за вихід до півфіналу була дуже високою. Тим не менш команда з регбі-7 МСК «Дніпро» завершила сезон у вісімці кращих команд Вищої ліги Чемпіонату України, що є високим результатом.

19 Sep 2024