Шлюб за добу

У Вас є унікальна можливість скористатися пілотним
проектом “Шлюб за добу” на базі КП МСК «Дніпро».

Ексклюзивне Спортивне Обрамлення

Весілля серед атмосфери спортивного захоплення

Незабутній День на Майданчику

Грандіозна подія на фоні легендарного стадіону

Весілля з Командою Улюбленого Спорту

Об’єднайте своє кохання з вашим улюбленим спортивним заходом

ОНЛАЙН-ОПЛАТА

Економте час – сплачуйте онлайн

Умови реєстрації шлюбу

З 24 лютого 2022 року, відповідно до Закону України “Про правовий режим воєнного стану”, в України введено режим воєнного стану. Тому з 7 березня 2022 року Кабінетом Міністрів України прийняв останову №213 “Деякі питання державної реєстрації шлюбу в умовах воєнного стану”, відповідно до якої ми можемо реєструвати, лише іноземців. Тобто якщо один із наречених є громадянином іншої країни.

Необхідні документи

Паспорт громадянина України (оригінал)
Паспорт громадянина іноземної держави (оригінал)
Паспорт громадянина іноземної держави (оригінал)
Переклад паспорту (нотаріально посвідчений)

При реєстрації шлюбу з іноземцем необхідно подати такі документи: паспорт громадянина України (оригінал), паспорт громадянина іноземної держави (оригінал), переклад паспорту (нотаріально посвідчений), переклад документу на українську мову про розірвання шлюбу з апостилем, для країн СНД апостиль непотрібен (нотаріально посвідчений).

Якщо один із заявників є громадянином іншої держави дата реєстрації шлюбу призначається після попердньої перевірки працівниками ВДРАЦС та міграційної служби не раніше ніж через чотири доби з дати звернення. 

Вартість послуг:

Адреса та контакти для подачі документів: М. Черкаси, вул. Смілянська 78, адміністративне приміщення КП «Центральний стадіон», каб. 302 (3-й поверх).

Телефон для довідок: 098-583-96-56.