Тренер МСК “Дніпро” Богдан Кулинич завітав на свято спорту в Телепинський ліцей.

Сьогодні завітали на свято спорту тренер МСК “Дніпро” Богдан Кулинич разом з Олександром Шамраєм, Романом Данилюком, Антоном Скачковим та Іваном Урстою взяли участь у Олімпійському уроці. Захід почався з привітання учасників та урочистого внесення олімпійського вогню і прапору. Далі разом з ліцеїстами під керівництвом вчителя фізичної культури провели руханку і вже підготовлені вийшли на старт олімпійського забігу.

Відзначивши переможців забігу нагородами від Відділення НОК України в Черкаській області школярі запросили нас на наступні локації. З великим задоволенням спостерігали, як завзято юні футболісти телепинського ліцею ганяли мʼяча по футбольному полю. Після завершення матчу Богдан Кулинич та команда МСК “Дніпро” подарували шкільній команді футбольні мʼячі з побажаннями тренуватися і у майбутньому ставати чемпіонами прославляючи нашу Україну. Крім подарунків діти отримали від тренера заслужені 12 балів з фізичної культури, які їм виставив у щоденники.

Також Богдан Кулинич подякував педагогам та всім працівникам ліцею за організоване спортивне свято, а Олександру Григоровичу за запрошення. “Щоразу коли відвідую наші школи переконуюся, що наші освітяни професійні і кваліфіковані, а діти найкращі, найталановитіші і тільки за ними наше майбутнє! Дякую Збройним Силам України за захист і можливість проводити подібні заходи”.

12 Вер 2024