Команда з волейболу сидячи МСК «Дніпро» – срібний призер ветеранських змагань «Сила духу Поділля»

У Хмельницькій області відбулися перші відкриті обласні змагання «Сила духу Поділля», організовані за ініціативи військовослужбовців-ветеранів та за підтримки обласної військової адміністрації. 

Цей унікальний захід зібрав 144 учасників з 13 областей України та міста Київ, які змагалися у різних видах спорту, таких як волейбол сидячи, легка атлетика, стрільба з лука, штовхання ядра, кульова стрільба, веслування на тренажері, пауерліфтинг та таер фліп.

У турнірі з волейболу сидячи завдяки допомозі в участі ТОВ «Укравіт Саенс Парк» Ukravit та надання транспорту ТОВ «ГРОСДОРФ» КП Гросдорф Хацьки змагалася команда спортсменів-ветеранів черкаського МСК «Дніпро».

Пєдестал пошани у волейболі сидячи має наступний вигляд:

І місце – команда Вінницького регіонального центру «Інваспорт», у складі: Замірка Олексія, Чорного Дмитра, Дудника Петра, Бегаса Ярослава, Лукащука Сергія, Гарибяна Армена, Лигуса Артема, Говорухи Олександра, Мазура Віталія та Пелиха Валентина;

ІІ місце – команда МСК «Дніпро» м. Черкаси, у складі: Ключки Богдана, Бойка Антона, Поліна Євгена, Шеренговського Дениса, Скляренка Дмитра, Денисенка Олександра, Линника Олександра, Бойка В’ячеслава, Самари Наталії та Кошіль Каріни;

ІІІ місце – збірна команда м. Хмельницького, у складі: Одайника Валерія, Андрієнка Олександра, Копелюка Костянтина, Маковея Олександра, Зозуляка Олександра, Хоркавого Миколи, Козака Дмитра та Катаули Олександра.

20 Сер 2024