Жіноча збірна України з пляжного футболу перемогла Англію в завершальному матчі Євроліги-2024

1 вересня жіноча збірна команда України з пляжного футболу провела свій третій і останній поєдинок на етапі Євроліги-2024, що пройшов у португальському містечку Назаре.

У своєму стартовому матчі на престижному турнірі підопічні Юрія Клименка поступилися збірній Польщі (1:3), а в другому в серії пенальті переграли Португалію (1:1, 4:2 пен). Завершували змагання українки поєдинком проти Англії.

Перший період проти англійок наші дівчата провели чудово, забивши англійкам три сухі м’ячі. Дублем відзначилася Анастасія Терех, ще один гол на рахунку Юлії Костюк — 3:0.

У другій 12-хвилинці Анастасія Кліпаченко довела перевагу синьо-жовтих до чотирьох м’ячів. і лише після цього англійки зуміли трохи скоротити відставання.

У заключному періоді голів не було, й українки здобули перемогу з рахунком 4:0. Остаточний розподіл місць у турнірній таблиці визначиться після завершення матчу Португалія — Польща.

Євроліга-2024. Жіночий турнір. Група А

01.09.2024

Україна — Англія — 4:1

Голи: Терех (2, 10), Костюк (4), Кліпаченко (13) — Фішер (20).

Україна: Терех, Кулик, Костюк, Воловенко, Кліпаченко, Дубицька, Випасняк, Скибіна, Юрасова, Дячук, Солдатенко, Бенедік.

Англія: Паркер, Тревіс, Беррон-Кларк, Мартін, Д. Пові, Катріона, А. Пові, Елуаз, Фішер, Еванс.

Нагадаємо, що у складі збірної команди України троє гравчинь футзальної команди МСК «Дніпро» (Черкаси) – Маргарита Юрасова, Руслана Дячук та Юлія Солдатенко.

Джерело: Асоціація пляжного футболу Україн

01 Вер 2024